fgAsset 1

BOTAMENT RD2 The Green 1

De betrouwbare,
Tweecomponenten reactieve afdichting

BOTAMENT RD2 The Green 1 is een twee-componenten, betrouwbare reactieve afdichtingsvo or het afdichten van bouwonderdelen die in contact komen met de grond in nieuwe gebouwen en voor het renoveren van oude afdichting. Met de nieuwe ETA-beoordeling is er nu een technisch beoordelingsdocument voor reactieve afdichtingsmiddelen voor de Europese markt. Met de reactieve afdichting BOTAMENT RD2 The Green 1, geniet u van de bijhorende veiligheid voor installateurs, planners en bouwheren. De ETA – onafhankelijk, erkend door de bouwautoriteiten, Europees.

Botament RD 2 Reaktivabdichtung

Naast de Europese goedkeuring beschikt BOTAMENT RD2 The Green 1 over algemene bouwtechnische keuringscertificaten volgens de keuringsprincipes voor minerale afdichtingsslurry’s voor het afdichten van gebouwen (PG-MDS), voor materialen voor het afdichten van bouwdelen in contact met de grond tegen drukkend water en in de overgang naar waterondoorlatende bouwdelen (PG-ÜBB) en heeft de tests volgens DIN EN 15814 en DIN EN 14891 met goed gevolg doorstaan.

origineel
BOT-210029-RD_30kg-Stoerer_final-4

Economisch

BOTAMENT RD2 De Green 1 kan al na 24 uur mechanisch worden geladen, zelfs onder moeilijke weersomstandigheden. Dit garandeert een snelle voortgang van de bouw. Bovendien vereist de reactieve afdichting geen complexe systeemcomponenten. Dit bespaart niet alleen onhandige werkstappen, maar vermindert ook de hoeveelheid producten die op de bouwplaats nodig zijn. Mechanische verwerking en geringe laagdiktes zorgen ook voor hoge oppervlakteprestaties.

Beveilig

Door de uitstekende hechting van BOTAMENT RD 2 The Green 1 op bijna alle ondergronden, zelfs oude bitumen afdichtingen, is er een breed scala aan toepassingsmogelijkheden in nieuwbouw en renovatie. De optische doordroogcontrole biedt een betrouwbare indicator voor de voltooiing van afzonderlijke werkstappen. Door de hoge UV- en vorstbestendigheid worden scheuren in de ondergrond overbrugd met het zeer flexibele materiaal.

Beveilig

Door de uitstekende hechting van BOTAMENT RD2 The Green 1 op bijna alle ondergronden, zelfs oude bitumen afdichtingen, is er een breed scala aan toepassingsmogelijkheden in nieuwbouw en renovatie. De optische doordroogcontrole biedt een betrouwbare indicator voor de voltooiing van afzonderlijke werkstappen. Door de hoge UV- en vorstbestendigheid worden scheuren in de ondergrond overbrugd met het zeer flexibele materiaal.

Gewoon

Uitstekende eigenschappen bij het aanbrengen, niet alleen machinaal, maar ook door rollen, verven of troffelen, maken afdichting in een mum van tijd mogelijk. Aanvullende producten zoals koofmortel, primer, extra afdichtingsspecie of glasvezelweefsel kunnen achterwege blijven. Dit maakt het totale systeem bijzonder eenvoudig. Latere lagen pleisterwerk of verf kunnen zonder problemen op de waterdichting worden aangebracht.

DE 1x1 VAN AFZEGELEN

Alles wat u moet weten over reactieve afdichtingen

Botament RD 2 Reaktivabdichtung

Materiaalgegevens

Materiaal basis

Polymeerdispersie, speciaal cement, additieven

Kleur

Groen

Leveringsvorm

8 kg eenheid: 4 kg vloeibaar bestanddeel (A) en 4 kg poedercomponent (B)
20 kg eenheid: 10 kg vloeibaar bestanddeel (A) en 10 kg poedercomponent (B)

Pallets

33 x 8 kg
12 x 20 kg

Opslag

koel (tot -5 °C)
min. 12 maanden in afgesloten originele verpakking

Dichtheid

~ 1.18 kg/dm³

Mengverhouding

1 : 1

Regenbestendig

na ~ 3 uur

Verlijming van drainage- en isolatieplaten

na ~ 4 uur

Mechanisch belastbaar

na ongeveer 24 uur

Consistentie

Troffel-, borstel- en spuitbaar

Verwerking- en ondergrondtemperatuur

+5° C tot +30° C

BOTAMENT RD 2 The Green 1 - De betrouwbare afdichtingskit

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden